Liefdevolle Tantra Massage

~ Bewustwording & Coaching ~ voor man & vrouw



FAQ   
1) Am I naked during the massage?
Yes. It is usual that the recipient is naked during a tantric massage.   
2) Is the whole body massaged, including the sexual organs?   
Yes. The whole body is massaged and will be touched equally without any sexual activity.   
3) Is the person giving the massage naked as well?   
In principle, yes. Nudity is natural in Tantra and is regarded as the natural state, that ensures the equality of both giver and recipient. It is not a tool to arouse feelings and should not be used as such. The person giving the massage is not to be touched or sexualized. By surrendering to the deep massage journey the recipient will be able to experience his or her own feeling and life energy more fully and consciously.   
      
4) Is there an exchange of life energy or feeling between the recipient and the giver?   
Naturally yes there is a merging of energy. But yet the focus is INWARD, to enhance the experience of the recipient, If the recipient starts focusing his/her attention or touching the massage giver with a certain intention, it will cause a separation from his/her own inner experience during the healing journey of this massage. 
Energy exchange happens in a later phase of the Tantric teachings and is practiced by evolved Tantra partners, who do not receive any financial compensation for it.  
Tantric massage is a first acquaintance with the tantric level



TESTIMONIALS

S. geplaatst op Apr 22, 2017 11:45 AM
dank je wel Sandhya voor de fijne massage en de mooie energie die je overbrengt. En ook fijn dat je me steeds terecht wijst op de belangrijkste aspecten binnen de tantra wereld en me zo een spiegel voorhoudt.

Niek geplaatst op Feb 26, 2017 5:09 PM
Komende uit een leven waarin ik moest overleven in situaties van oorlog en geweld had ik een pantser om mijzelf gebouwd. Talloze therapieën bleken niet krachtig genoeg te zijn om dit pantser weer te openen. Veel slimme mensen probeerden mij te helpen...tevergeefs. Sandhya is een vrouw met wijsheid, de wijsheid van het universum stroomt door haar wezen. Blaadje voor blaadje pelt ze met liefde en toewijding mijn pantser weer open waardoor mijn bloem weer van het zonlicht kan genieten.... Dankbaar !

R. geplaatst op Nov 4, 2016 5:47 PM
Onze sessie gaf me veel en iedere dag pluk ik er ook nog de vruchten van. Hoe kan het zijn dat jij me onvoorwaardelijk en eerlijk mijn eigen patronen een blokkade's laat voelen? Sensueel verbinden zonder dat het sexueel wordt. Juist daar waar mijn enorme honger zit heb je me benaderd,zonder angst voor al die kachtvelden. Vanuit diep weten dat je werkt vanuit een oerkracht, liefde... Gisteren werd mijn hart pas rustig en stond het open, zonder angst voor mensen die willen aanhaken. Vandaag besef ik wat mijn hart wil vertellen en waarom het zich zo moeilijk laat zien. En nu stroomt liefde als een warme oerkracht door mijn systeem. Sinds lange tijd voel ik me gelukkig. Het is mijn eigen proces waarin je me de weg hebt laten voelen. En door dit met je de delen wil ik je ervoor bedanken. Namaste... R.

Guido geplaatst op Oct 11, 2016 4:32 PM
Hé Sandhya Mocht het ophouden enerzijds doordat ik niet meer in Nederland ben of anderzijds doordat het voor jou verandert Ik zal het ontzettend missen. Nog nooit ben ik met zoveel liefde aangeraakt zo subtiel en dan bedoel ik de tantristische massage op jouw persoonlijke manier. Niemand doet dat of doet het je na. Wat een effect heeft het gehad. Wat een inzicht ook zonder woorden Het was echt heel erg bijzonder iedere keer weer. Heel veel liefs Guido

Martin geplaatst op Mar 30, 2016 1:28 AM
Lieve Sandhya, Dank je wel voor gisteren. Het was een fantastische ervaring, en het heeft veel losgemaakt. Sinds gisteren stroomt de energie door mijn lijf, ben ik meer in balans en heb voor het eerst sinds tijden een hele nacht geslapen. Ik wist niet dat het effect zo groot kon zijn. Er zullen nog wel een paar sessies nodig zijn voordat ik de touwtjes echt uit handen kan geven. Ik wil dit graag met jou aangaan, het voelt goed en veilig zoals jij hier mee om gaat. En bovenal, zo veel onvoorwaardelijke liefde is een groot geschenk. Ik heb nog steeds de aandrang om iets terug te dien, maar ik ben me bewust dat het daar niet om gaat. Nogmaals dank, en heel veel liefs,

Mike geplaatst op Feb 17, 2016 8:34 PM
Totaal onbekend met tantra en Kashmirische healing touch massage kwam ik zenuwachtig binnen, onzeker of het überhaupt wat voor mij zou zijn. Bij het binnenstappen voelde ik echter al direct dat het goed zat. Een warm en open welkom dat gelijk gerust stelt, dat je jezelf kan zijn zonder dat er een oordeel op komt. Sandhya's healing touch raakt echt op een dieper niveau. Het heeft mij die eerste keer een diepe ontspanning en levendige energie gebracht waarvan ik toen niet wist dat het in mij zat. Toen merkte ik pas hoeveel spanning ik altijd met mij meesleepte. Het begin van een pad van zelfverkenning waarbij ik nu al 2 jaar nog regelmatig terugkom. Ik kan iedereen oprecht aanraden om deze mooie methode van heling minstens één keer te ervaren bij deze prachtige vrouw.

Tjeerd geplaatst op Jan 12, 2016 9:28 PM
Nu dus toch een poging tot, al realiseer ik me dus dat het veel dieper gaat en ruimer is dan deze woorden die nu volgen: Ik voel me geraakt, uiterst gevoelig, mijn fysiek lijkt wel uit balans (ontregeld) en ik voel me sterk tegelijk. Het ‘vervloeiende’ gevoel met alles om mij heen is nog steeds bij me, in me. Ik voel nog de aanraking van je vingers op mijn voorhoofd. En, ik geniet volop van de muziek van Deva Kortom, dankjewel _/I\_ voor het delen van liefde, aanraking, openheid, kwetsbaarheid en zo veel meer en tot snel liefdevolle groet Tjeerd

A geplaatst op Nov 2, 2015 10:53 AM
Wat ben ik jou dankbaar! Sinds de vrouw-tot-vrouw massage voel ik me weer mooi en heerlijk vrij van schaamte in mijn lichaam. Ik ben herboren. De relatie met mijn man ook. _/\_

J-W geplaatst op Oct 28, 2015 12:16 PM
Lieve Sandhya, Ik wil je nog even bedanken voor de ervaring van gisteren. Het heeft me enorm veel goed gedaan en voelt als een grote sprong voorwaarts. Dank dat ik jou liefde heb mogen ervaren.

Jan geplaatst op Jul 16, 2015 10:08 PM
Onvergetelijk was mijn ontmoeting bij jou. Ik voel mijzelf nu anders, in mijn essentie aangeraakt door een onvoorwaardelijk alles. Mijn lichaam is verlicht door de stralen van je geest en de streling van je liefde. Dank, verbonden voel ik me tot in mijn kleinste vezels.

Max geplaatst op Jun 10, 2015 8:26 PM
Ik heb ervaren dat wanneer ik me ontspan, me overgeef in vertrouwen aan jou liefdvolle aanraking, er bij mij een ongekend, hemels gevoel ontstaat. Achteraf zei ik je dat ik nog nooit zo iets fijns had ervaren, dat is echt zo. Ik had er geen woorden voor, maar ik besef nu dat dat het woord wat ik zocht 'liefde' is! Ik heb het gevoel dat ik in mijn leven nog nooit zo'n fijne ervaring heb gehad. Om me in het hier en nu over te geven aan jou aanraking maakte de gevoelens die ik had heel sterk en drongen diep in me door; ik voel nog steeds hef effect. Ik kijk uit naar de volgende sessie, liefs, Max"

Ben geplaatst op May 6, 2015 8:45 PM
Tedere handen die liefdevol geven - aangeraakt worden lichaam en geest tot vreugde van ontvanger en gever.

R geplaatst op Mar 26, 2015 5:31 PM
Sandhya, ik wilde jou bedanken voor de prachtige en intense ervaring die ik vandaag heb mogen ondervinden. Het was iets nieuws en heel mooi en zuiver.

paul geplaatst op Jan 3, 2015 11:11 AM
Stilte in mij en het gevoel dat de zuurstof door je aderen naar binnen gezogen wordt, het leven voelen.. een geheel... wat een liefde..wat een power..en wat een emoties kwamen er los...Sandhya is liefde

Puja geplaatst op Apr 18, 2014 11:06 AM
When I sat next to you on the stone coach and you asked me how I am and in that moment my heart opened and I could share and get out of my isolation and fear... the touch of your hands and the amazing massage in the circle of women at the end of the breath training.. your spooning at the end of that breath session, so soothing and so healing... your shamanic dance, reserved and yet full of fire... all these are moments and images that your presence has brought in my life.. I am so grateful we met even if we do not share a lot of time together.. but the little time we spent together did touch my heart and soul.. Thank you beautiful woman Sandhya

C geplaatst op Dec 19, 2013 3:03 PM
Je stroomt over me uit als warm, heilig water. Je handen als tempeldanseressen, in een betoverende choreografie. Jouw hand landt in de mijne, als een zeldzame paradijsvogel. Mijn hart opent zich als de Grote Poort: oerliefde, overgave, een grootse uitnodiging… Dank!

Rob geplaatst op May 28, 2013 0:11 AM
Since you introduced me to the tantra method of meeting myself through your expertise, I got so much more open to all aspects of life outside and inside. I thought my life was already fully defined but you opened me up to experience a fuller life with love and harmony. I am deeply thankful for this miracle. I feel reborn.

Jørgen geplaatst op Nov 19, 2012 11:38 AM
Lieve Sandhya, Ik heb afgelopen zaterdag weer een goddelijke ervaring beleefd tijdens je massage. De energetische verbinding word elke keer sterker. Deze keer voelde ik bij elke aanraking de energie tussen ons stromen, net zoals bij de film Avantar, waarbij elke stap en aanraking met de natuur de grond en planten op lichten. Mijn hele lichaam was in diepe intense vibratie, elke cel werd gevoed met nieuwe energie. De energie die ik van je mag ontvangen heeft elke keer weer een helende werking op me. Heel veel liefs en tot gauw, Jørgen

Henricus geplaatst op Jul 2, 2012 8:03 PM
De eerste keer bij je voelde het voor mij alsof engelen mij aanraakten. En dat is bij de volgende massages steeds intenser geworden. Tijd bestaat niet meer. Geen verleden, geen toekomst, alleen het zijn. Jouw aanraking voelt als ademhalen in een harmonische stroom van energie. Na afloop heb ik het gevoel dat ik gezegend ben. Mijn bloem gaat steeds verder open en mag bloeien. Tegelijkertijd verandert mijn leven in sneltreinvaart. Mijn innerlijke en uiterlijke wereld zijn elkaars spiegels. Ik dacht dat ik een blij mens was, maar nu besef ik steeds meer dat dat nog maar het begin is. Ik voel me dankbaar naar jou toe. Warme knuffel en liefs, Henricus

Jørgen geplaatst op Jul 2, 2012 9:51 AM
Lieve Sandhya, Ik ben je heel erg dankbaar voor de wonderschone massage, je heb me zoals altijd diep geraakt, maar de laatste sessie toch wel op een speciale manier. Tijdens de sessie voelde ik heel sterk de energetische verbinding en dat heeft wat te weeg gebracht [:-)] . Ik heb die dag 2 keer spontaan gehuild [:-)] . Dit ving ik echt wonderschoon [♥] . Ik waardeer heel erg je goddelijke methode van masseren. Ook het advies dat je gaf heeft me geraakt, en een nieuwe laag van bewustzijn naar voren gebracht. Ik kijk nu al weer uit naar de volgende sessie [♥] . Heel veel liefde en heel erg veel dankbaarheid [♥] Dikke kus en knuffel [♥]